G.Y.I.K

Ez egy hagyományosan vett utcai önvédelmi oktatás?

Az órákon nem csak technikákat tanulunk, hanem egy teljesebb képet adunk a veszélyek kezeléséhez. A nálunk tanuló lányok az ütések, rúgások kivitelezésén túl megtanulják átállítani a gondolkodásmódjukat, hogy a felkészültség váljon az alapállapotukká. Nem steril körülmények között működő technikákat tanulunk, hanem a reális kivitelezéshez szükséges hozzáállást oktatjuk.

Hogy jelentkezhetek az órákra?

Ki kell töltened a regisztrációs részt, megadnod az adatokat, így tudunk a következő időpontra beregisztrálni. A jelentkezés akkor válik teljessé, ha megérkezik hozzánk a tanfolyam díja.

Hogyan fizethetem be a díjat?

Utalással illetve készpénzben is van lehetőséged fizetni.

Nincs megfelelő állóképességem, úgy is csatlakozhatok?

A tanfolyam elkezdéséhez nincs szükség különösebb állóképességre, a rendszeres óralátogatással úgyis kialakul

Vannak fiúk is az oktatáson?

Ez egy női önvédelmi oktatás, az órákon csak lányok vehetnek részt, de a vizsgán és minden hónap végén, a tematikák lezárásánál igénybe fogjuk venni fiúk segítségét, hogy “élethű” környezetben is kipróbálhatóak legyenek a technikák.

Mit vigyek magammal az első edzésre?

Kényelmes, lehetőleg sötét ruházatot. Melegítő és póló tökéletesen megfelelő, edzőcipőt nem kell hoznod, a tatamin csak zokniban vagyunk, ezért vastag zokni azért legyen nálad. Igény esetén az öltözőben zuhanyozni is lehet.

Lesznek különleges, vagy nagyon bonyolult technikák?

Teljesen az alapoktól indulunk, ezért indítjuk el az alapozó tréningeket. Az órákon először a kevésbé komplex, egyszerű fogások kerülnek elő, majd a hónapok végére az adott havi tematikából eljutunk a összetettebb technikákig, de addigra már nem okoz nehézséget a kivitelezésük.

Lehetőség van az ingyenes kipróbálásra?

Bármikor le lehet jönni az edzéseket megtekinteni, ingyenes próbaóra nincsen, de alkalmi jeggyel beállhatsz az edzésekre.

Bármikor csatlakozhatok?

Igen, a jelentkezés folyamatosan lehetséges, a témakörök havonként változnak, de alapvetően kezdőknek szólnak edzéseink.

Mennyi idő után fogom tudni magam megvédeni?

Mivel szükséges, hogy a védelmi mechanizmusok beépüljenek a mozgásba, annak természetes részévé váljanak ahhoz minimum 4 hónap rendszeres gyakorlás szükséges. A tanfolyam ideje alatt rengeteg szituációval fogsz találkozni. Az oktatók minden igyekezetükkel azon lesznek, hogy megkönnyítsék a fejlődésedet, de az elért eredmény nagyban függ a befektetett munkádtól. Fontos, hogy az edzések alatt ne csak a technikákat tanuld meg, a hozzáállásod megváltoztatása alapvető feltétele a tanulásnak.

Heti hány órán kötelező a részvétel?

Az órák tematikája egymásra épül, neked nagy segítség ha rendszeresen részt veszel rajtuk, ellenben nem szankcionáljuk ha kihagyod az órákat, hiszen a te érdeked.

Milyen hangulatban telnek az órák?

Gyere le és meglátod 😉